avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Practica de monopol
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Practica de monopol

Daca se poate sa ma lamureasca cineva in urmatoarea problema: comuna noastra a fost racordata la gaze, iar firma care a efectuat aceste lucrari obliga potentialii clienti care doresc sa isi aduca gazele in locuinta sa faca aceste lucrari numai prin firma lor. Celor care au efectuat lucrarile cu alta firma li se refuza racordarea. Nu ar fi nicio problema daca ar avea niste preturi de bun simt, dar au preturi de 2-3 ori mai mari decat alte firme autorizate pentru astfel de lucrari si asta doar pentru lucrarile exterioare. Doresc sa ma lamureasca cineva daca e corecta atitudinea acestei firme. Dupa parerea mea cred ca incalca si legea concurentei si pe cea a consumatorului si codul consumatorului.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contorizare gaze dinamoviada dinamoviada Buna ziua,suntem un grup de 11 apartamente si dorim sa ne bransam la teava de gaze a vecinilor din bloc,bineinteles despagubindu-i pe acestia iar presedintele ... (vezi toată discuția)
Racordarea la o teava de gaz olivianus olivianus Buna ziua, vreau sa va expun situatia mea. acum 10 ani am vrut sa-mi trag gaz intr-un imobil situat intr-o curte comuna, formata din 3 apartamente ... (vezi toată discuția)
Se poate bransa vecinul fara acord notarial la gaz? llacramioara llacramioara Sunt din comuna Cumpana si vecinul meu vrea sa se branseze in cutia de gaz, care este pusa la 50 de cm de hotar pe gardul meu. Acesta ne fiind gard intre mine ... (vezi toată discuția)