Buna ziua,
Am un autoturism pe numele meu de domnisoara. Dupa ce am facut nunta trebuie sa trec masina pe noul nume? Si m-am mutat in alt oras, am alta adresa in buletin, ce pasi trebuie sa urmez?( sa inscriu masina)
Va deplasati la SPR evidenta auto local,si solicitati prechimbare talon urmare modificarilor survenite la statutul,numele si domiciliul dvs
Este necesar sa solicitati si modificarea in cartea de identitate autoturism a schimbarii domiciliului proprietarului
Mergeti si la Impozite si taxe, copie dupa buletin, cereti mutarea dosarului auto, la primaria unde va aveti actualul domiciliul, conform legii trebuie sa declarati in termend e 30 zile, orice modificare intervenita. Stiu ca va trebuie si viza pe fisa de inmatriculare auto, semnata de cei de la impozite si taxe, dupa care mergeti la politie, cum vi sa spus mai sus.
Radiere auto
ciprianul
buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)