avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit agricol

Intrebarea mea este ca impozit agricol conf OUG8/2013 va plati doar cultivatorul care nu are personalitate juridica ,adica ala care care nu are PFA sau SRL,sau toata lumea PFA ,SRL.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:07, 1 Februarie 2013
Da, doar aceia. La ceilalti este deja un sistem de impozitare cu 16% la pfa si impozitul pe venit de 3% sau profit de 16% la srl.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-cultura cerealelor vor plati impozit la norme venit incepand cu 1 febr.2013? nisara nisara se tot vorbeste de modificarile aduse recent in codul fiscal. PFA-urile care au ca obiect de activitate cultura cerealelor, cum vor plati impozit incepand cu ... (vezi toată discuția)
Venituri din agricultura icafos icafos O Intreprindere Individuala care realizeaza venituri din agricultura ,cod caen 0111 impozitata la norma de venit in anul agricol 2013 , a inregistrat in acest ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe microintreprindere de la 1 februarie severinafeder severinafeder Buna ziua, Am o societate care nu depaseste 65000 EU cifra de afaceri si care de la 1 feb.va trebui sa plateasca impoz.pe cifra de afaceri.Pe aceeasi ... (vezi toată discuția)