avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit Agentie de turism - noul Cod Fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit Agentie de turism - noul Cod Fiscal

Buna ziua!

Confor noilor reglementari, o firma nou infiintata va plati obligatoriu impozitul pe venit pentru microintreprinderi. In cazul unei agentii de turism detailiste, care comercializeaza un pachet turistic de 100 lei (pentru care emite factura) si pentru care primeste un comision de 5 lei de la turoperator, ce impozit va plati:

a) 3% din 100 lei sau
b) 3% din 5 lei

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit agentie turism nou infiintata MariusPoppa MariusPoppa SRL ce urmeaza a fi infiintat, activitate agentie turism, in prima faza are regim de re-vanzator (cel putin 1 an). Incaseaza doar comision % pe pachete ... (vezi toată discuția)
Stabilire cifra de afaceri agentie de turism detailista camimiha15 camimiha15 Speta : Sunt contabila la o agentie de turism platitoare pe venitul microintreprinderilor - DETAILISTA , ( care vinde pachete turistice standard pregatite ... (vezi toată discuția)
Model contract colaborare intre agentii imobiliare poni poni Am si eu o rugaminte, as avea si eu nevoie de un model de contract de colaboare intre 2 agentii imobiliare cu privire la vanzarea unui imobil. Va multumesc ... (vezi toată discuția)