avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu de la Finante privind neplata CAS
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu de la Finante privind neplata CAS

Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati in aceasta problema.Sunt PFA din dec 2011 in sistem real .Din luna ianuarie 2012 m-am asigurat la sistemul de pensii ,caci asa m-au instiintat ,dar plata mi-au spus ca o s-o fac in ianuarie 2013,numai daca depasesc 8468,iar daca nu este optional,numai ca in luna decembrie 2012 am primit o somatie cu 1940 din luna martie pana in sept cu care m-am prezentat la Finante,cei de acolo m-au trimis la casa de pensii sa rezolv problema ca asta nu-i intereseaza pe dansii, desi somatia de la Finante am primit-o,doamna de acolo mi-a cerut decl 200 si mi-a spus caci conform legii nu sunt obligata sa platesc deoarece brutul este de 2697,iar netul 1227 si ca o parte o sa mi-o scada de acolo(de la casa de pensii)restul sa-mi scada cei de la Finante,problema este ca acum in ianuarie am primit un alt plic ,tot somatie cum ca as avea de plata alti 876,perioada iulie -decembrie,eu deja avand decl 200 depusa ,ce sa fac in situatia aceasta,se face contestatie,daca da ,unde sau chiar sunt obligata sa platesc acesti bani...va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cas bibisiflorian bibisiflorian Buna ziua, Sunt pfa din august 2011, nu m-am asigurat la sistemul de pensii pentru ca am realizat un venit net sub limita de 8088 lei/an( 4* 2022 salariul ... (vezi toată discuția)
Cai de a contesta penalizarile si dobanda la contributia sociala tuxum tuxum Buna ziua, Am deschis un PFA acum 3 ani, pe norma de venit. Dupa un an (acum doi ani) am trecut pe sistem real. Din prostia mea (pentru ca nu m-am ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)