avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS

Buna ziua,
Sunt pfa din august 2011, nu m-am asigurat la sistemul de pensii pentru ca am realizat un venit net sub limita de 8088 lei/an( 4* 2022 salariul mediu brut pt 2011),
respectiv 8468 lei*/an pe 2012.
Va rog sa ma lamuriti limita de 8088lei/an respectiv 8468/an se refera la venitul net (realizat) sau la venitul brut estimat( cel vare l-am trecut in declaratia de la finante)????Sunt notificata de cei de la casa de pensii.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contributie pensie alejandro06 alejandro06 buna ziua.sunt agent economic ( o afacere mica la tara) sunt asociat cu mama mea (I.F) . In anul 2011 am iesit in pierdere pt ca am contribuit amandoi la casa ... (vezi toată discuția)
Datorii la fondul de pensii poolmat poolmat AM O I.I. SI AM DATORII LA FONDUL SE PENSII .CE-I DE FACUT ? AM INTELES CA ACUM DE PLATESTE AJUTORUL LA PENSII DACA AI VENITUL NET DE 3 SALARII MEDII PE ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa catalinalucia catalinalucia Buna, Am un pfa la care sunt si angajata ce anume trebuie sa mai platesc inafara de 16% impozit pe venitul net si contributiile la salarii. Astept un ... (vezi toată discuția)