Buna ziua,
Acum 4 ani am cumparat o masina din Italia, apoi i-am facut act de comodat fiului meu pina in anul 2014.....dar ulterior fiul meu isi cumpara masina, intrebarea mea e : pot face alt act de comadat altei persoane ?
Eu daca o dau in folosinta unei persoane cu act de comodat ..acea persoana ar mai putea face altei persoane act de comodat..? .cred ca numai proprietarul poate face asa ceva., adica eu fiind proprietarul masinii.
Doar dacă dvs. îi permiteţi comodatarului , prin clauză contractuală, ca la rândul său să încheie un contract de comodat cu o altă perosană ( subcomodat).
Pai, daca actul nu este inregistrat la notar, ce va impiedica sa procedati la intocmirea altui act pentru alta persoana ?, cu atat mai mult cu cat persoana din primul act este fiul dvs deci fara varianta de a fi eventual reclamat ca ati anulat un act aflat in termenul de valabilitate.
Lamurire
adriana totan
Buna ziua,
Am nevoie sa ma lamuriti si pe mine in privinta unor probleme de natura juridica, prima ar fi notificarea, sau scrisoarea de anuntare, am inteles ... (vezi toată discuția)