1. Păi aceasta era întrebarea mea: cum poţi printr-o hotărâre a unei organizaţii profesionale să treci peste dispoziţiile unei legi?
2.Totuşi, consider că desfăşoară activităţi economice, aşa cum le defineşte Codul fiscal:
"ART. 46 Definirea veniturilor din activităţi independente
(1) Veniturile din activităţi independente cuprind veniturile comerciale, veniturile din profesii libere şi veniturile din drepturi de proprietate intelectuală, realizate în mod individual şi/sau într-o formă de asociere, inclusiv din activităţi adiacente.
(2) Sunt considerate venituri comerciale veniturile din fapte de comerţ ale contribuabililor, din prestări de servicii, altele decât cele prevăzute la alin. (3), precum şi din practicarea unei meserii.
(3) Constituie venituri din profesii libere veniturile obţinute din exercitarea profesiilor medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, contabil autorizat, consultant de plasament în valori mobiliare, arhitect sau a altor profesii reglementate, desfăşurate în mod independent, în condiţiile legii."
Puteți depune plângere și la Uniunea lor și la Ministerul Justiției. Puteți să introduceți acțiunea de cerere a insolvenței BEJ și Tribunalul se va pronunța asupra faptului dacă BEJ poate fi sau nu în insolvență, taxa judiciară de timbru este de 120 lei și timbru judiciar 0,5 lei, dar nu vă puneți mari speranțe că lucian huzum are dreptate. Fiscalizarea activității executorului judecătoresc nu este rezultatul unei activități comerciale. Conform Legii 188/2000 privind executorii judecătorești Art. 2 prevede în alin. (1) că: Executorii judecatoresti sunt investiti sa indeplineasca un serviciu de interes public. Dar BEJ este datoare cu mai mult de 45.000 RON?