avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Nu am depus formularul 220 si 600
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Nu am depus formularul 220 si 600

Sant PFA si nu am depus formularul 220 si 600 pana la 31 ianuarie, ce fac ? il mai depun , mai am dreptul? ce trebuie sa fac acum...multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:19, 1 Februarie 2013
Buna seara,

De fapt aveti obligatia sa le depuneti si chiar puteti sa o faceti. In functie de sector si de uzunatele specifice, este posibil sa scapati si fara sa platiti amenda.

Numai bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Amenda nedepunere 220 la 25 mai 2015 alexandra2016 alexandra2016 buna ziua am un pfa si m-ar interesa sa stiu daca nu depune 220 pana la 25 mai daca ia amenda 200 la depus (vezi toată discuția)