avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract de munca

Sintem firma cu activitate comert fast food si trebuie sa angajez vinzatoare,tin sa precizez ca functionam doar in zilele de festivaluri organizate de diferite Primarii din tara ,in acest caz trebuie sa intocmim contract de munca individual sau sa ii inregistram la ITM ca zilieri ? multumim mult
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 06:51, 2 Februarie 2013
Dar de ce nu utilizati contrctul civil?
Este o idee buna sa angajati zilieri pentru perioadele de desfasurare a activitatilor organizate de autoritatile publice locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau i.i. in cazul incare doresc sa desfasor mai multe activitati cu diferite coduri caen Conrad Conrad Buna ziua, am tot analizat diferentele dintre cele doua forma de organizare srl si i.i insa nici acum nu imi este foarte clara situatia asa ca am sa o expun ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare praporgescu praporgescu care sunt autorizatiile necesare pt.comert (fast food )stradal,in rulote amplasate pe domeniul public. Multumesc.#-o:((:sorry::\">:stunned: (vezi toată discuția)