avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Neintelegeri intre asociat si administratorul asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Neintelegeri intre asociat si administratorul asociat

Buna ziua ,
SRL cu 2 asociati 50%-50%. Unul dintre ei si administrator. S-a facut adunarea asociatilor . avand ordine de zi printre altele depunerea demisiei administratorului.
Celalalt asociat nu este de acord . nu vrea sa semneze nici procesul verbal intocmit cu ocazia adunarii asociatilor ( unde s-a luat in discutie o serie de modificari ,spunand ca nu-l interesaza nimic ). Cum procedez ? Ma prezint la ONRC cu demisia.? o inregistrez undeva ? De asemeni si sediul social expira peste 1 luna . O tine una si buna ca eu raspund pentru toate . Nu doreste sa semneze nici o modificare de statut nu vrea sa fie administrator,nu vrea sa numim pe altcineva ,nu-l intereseaza unde o sa fie sediul social(refuza sa - faca un contract de comodat la adresa dumnealui ), nu vrea sa numim pe altcineva ???

Cu respect !
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:42, 10 Februarie 2013
Pentru a face toate aceste modificari, aveti nevoie de hotararea adunarii generale a asociatilor.
Modalitatea de rezolvare legala a problemelor o gasiti doar in actul constitutiv al societatii; vedeti cap. despre AGA precum si clauzele referitoare la excluderea asociatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 asociati- decizie schimbare sediu social sergiugrig sergiugrig Buna ziua, Sunt 2 asociati in SRL, unul fiind si administrator. Sediul social este expirat de 1 an. Cum poate asociatul care este si ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social societate Iulia_8891 Iulia_8891 O societatea cu 2 asociati urmeaza sa inceapa demersul necesar schimbarii sediului social la ONRC ca urmare a expirarii duratei acestuia. Daca unul dintre ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator alfamar grup srl alfamar grup srl AM O SOCIETATE DIN ANUL 2000 IN CARE SUNTEM 2 ASOCIATI. EU AM 40% DIN PARTI SI SUNT SI ADMINISTRATOR. ASOCIATUL MEU NU MAI VREA SA AVEM ACTIVITATE PE ACEASTA ... (vezi toată discuția)