avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social societate

O societatea cu 2 asociati urmeaza sa inceapa demersul necesar schimbarii sediului social la ONRC ca urmare a expirarii duratei acestuia.

Daca unul dintre asociati e strain e necesar sa semneze si aceasta actele solicitate de ONRC sau e suficient sa semneze asociatul roman care are calitatea si de administrator?

Trebuie autentificate unele acte pe care le vom pregati (act constitutiv, contract comodat)?

In viitorul apropiat asociatul strain se va retrage din societate. Ce aspecte trebuie luate in considerare in acest caz?

Multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
Iulia_8891, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulia_8891 , utilizator 17:32, 12 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii cedez sotului partile mele sociale si sa fie el administratorul societatii. Alexalivia Alexalivia buna seara. in 2018 am intrat intr.un srl ca asociat cu 50% si administrator.tot la acest srl am si lucrat ca angajata. dupa ce am inchis punctul de lucru, ... (vezi toată discuția)