avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Transfer masina de pe societate pe aceasi persoana ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Transfer masina de pe societate pe aceasi persoana fizica

Buna ziua!
As dori sa inchid firma pe care o detin si as vrea sa transfer masina de pe societate pe persoana fizica.in acest caz,se aplica taxa de poluare?Daca da,care este formula de calcul in acest caz?Se poate face o donatie?si daca da,care este taxa in acest caz?Mentionez ca masina este din 2004,sunt al 4-lea proprietar,si nu schimb numarul de imatriculare.Autoturismul este Dacia Solenza.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dan_popa40 , utilizator 16:37, 2 Februarie 2013
Absolut aceeasi situatie in care sunt si eu, tot cu o masina din 2004.
Mai rau e ca am facut tot dosarul pentru inmatriculare, cu toate hartiile si taxele platite, si cand am ajuns in fata ghiseului la Politie m-a intrebat direct : Taxa de poluare ati platit-o ?
Asa ca...sunt tot in pom si nu stiu cat mai stau acolo.
Taxa trebuie platita de cumparator, indiferent de forma de transcriere. La inmatriculare cumparatorul plateste.
Modul de calcul este chiar pe acest site pe undeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu platita degeaba rlutia66 rlutia66 In vederea transcrierii dreptului de prorietate in lista de documente care trebuie depuse figureaza si chitanta cu privire la taxa de poluare Ca urmare am ... (vezi toată discuția)
Trecere auto pe numele parintilor TTi TTi Din cauza scumpirii rca-ului sunt nevoit sa-mi trec masina pe numele unui parinte(am sub 30 de ani). Un mecanic mi-a spus ca datorita faptului ca transcrierea ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)