avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cardul bancar.....o problema?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cardul bancar.....o problema?

Buna ziua, am o nelamurire... detin un card bancar BRD si respectiv BCR fara nici un ban in cont, momentan nu sunt in tara deci nu le folosesc, insa aceste carduri sunt valabile. Trebuie sa platesc un comision pentru ele chiar daca nu le folosesc? Intreb pentru ca nu vreau sa am vre-o surpriza peste cativa ani. Va multumesc :sorry:
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:28, 3 Februarie 2013
Teoretic da, se plateste un comision de administrare a conturilor. Cel mai bine intrebati la banca, o puteti face si prin intermediul internetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Plati catre radet doru barbu doru barbu Asociatia de locatari are cont curent in BCR.Plata facturilor RADET se face prin BCR si numai prin BCR( pe factura scrie contul asociatiei la BCR).Ce trebuie ... (vezi toată discuția)