avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 30 de zile?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

30 de zile?

buna,,as vrea sa stiu in cat timp se solutioneaza o plangere la politie?
Cel mai recent răspuns: dia22 , utilizator 20:15, 11 Februarie 2013
Multumesc din suflet ptr. raspuns...am s-o fac si pe asta ca sa le demonstrez d-nilor de la politie ca eu sunt cea agresata...dar stau si ma intreb pe de alta parte de ce nu vin d-nii politisti sa faca o ancheta sa intrebe vecinii ce fel de persoana este ca sa vada si ei de fapt realitatea..
nu va face nimeni nimic din oficiu in favoarea dvoastra.

faceti dvoastra ceea ce trebuie facut, sau va obisnuiti cu gandul ca nu ati avut curajul sa faceti ceea ce trebuie, si ati asteptat sa fiti salvata de "altii", ceea ce nu se va intampla niciodata

strangeti dvoastra probele, sau daca nu vreti sa faceti nimic, din lene, macar nu va mai plangeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri si alte violente - plangere penala dalv dalv Buna ziua, Am depus o plangere penala pentru loviri si alte violente la politie In urma icidentului cu persoana respectiva am fost bruscat, zgariat (nu am ... (vezi toată discuția)
Agresiune andrada76 andrada76 Buna ziua ! Am fost batuta intr-o seara pe o alee . Nu stiu daca a vazut sau nu cineva, dar nu am martori. Am fost la legist si mi-a dat 12 zile ingrijire ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept SashaVDK SashaVDK buna ziua, In data de 27 august 2009, rulam pe drumul european care leaga Urziceni de Buzau.La km 65 era o masina de politie cu radar stationata.Dupa cca 5 ... (vezi toată discuția)