avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De cate ori poate intocmi angajatorul, contractul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De cate ori poate intocmi angajatorul, contractul de munca pe o perioada determinata? ce dezavantaje are angajatul la acest tip de contract?

Care sunt dezavantajele angajatilor, cu contract de munca pe o perioada determinata?....si cu multe acte aditionale de prelungire? ma refer la forma,durata contractului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 2 Februarie 2013
Art.82 C.mun.
..
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.

(5) Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare.

Asadar, daca se incheie in c.i.m. pe durata determinata acesta poate fi prelungit de nenumarate ori inauntrul termenului de 36 de luni - durata maxima pentru care se poate incheia un c.i.m. de acest fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate prelungiri cu act aditional se pot face in cadrul unui cim durata determinata? mariamarineci mariamarineci Cate prelungiri cu act aditional se pot face in cadrul unui cim durata determinata? Durata maxima a unui cim determinata stiu ca este de 36 luni; in interiorul ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata RuxandraLarisa RuxandraLarisa De catre ori de se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata?Din cate inteleg eu, nu exista un numar limitat de acte aditionale de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata petrica_pascal petrica_pascal Cate contracte de munca individuale , pe cate o perioada de cate o luna fiecare , pot fi incheiate succesiv intre angajat si angajator ? Multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)