avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat

Buna seara, as dori sa stiu daca firma la care lucrez imi poate plati din salariul meu asigurarea de sanatate pentru unul din parinti care nu este asigurat.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 00:20, 3 Februarie 2013
Nu trebuie sa platiti nimic in plus. E suficinet sa dati o declaratie la locul de munca in care solicitati trecerea parintelui ca persoana aflata in intretinerea dvs. si coasigurat. Anexati la declaratia dvs. copia dupa actul de identitate al parintelui, copia dupa certificatul dvs. de nastere, o declaratie pe propria raspundere a parintelui ca nu are venituri.
Ca si coasigurat, parintele va putea beneficia de asigurarea dvs. de sanatate, fara a plati nimic in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat pensionar pporfiroiu pporfiroiu Pensionar militar..asigurat opsnaj ce documente trebuie soției pentru coasigurat. (vezi toată discuția)
Asigurare medicala kiyosaki kiyosaki Eu sunt angajat. Sotia nu lucreaza si vrea sa beneficieze de servicii medicale. Care sunt caile de a beneficia de servicii medicale in calitate de asigurat? (vezi toată discuția)
Coasigurat EugenioAmi EugenioAmi Buna ziua. Sotul meu lucreaza cu contract de munca ca si curier cu o ora pe zi. As dori sa stiu daca eu ca si sotie pot beneficia de calitatea de coasigurat ... (vezi toată discuția)