Buna seara, va rog sa-mi raspundeti daca in situatia in care am un credit ipotecar in care am garantie o cladire si curtea acesteia in care se mai afla o casa, dar aceasta din urma a fost omisa la ipoteca, daca banca poate sa execute cea dea doua casa sau pot cere bancii sa-mi vanda terenul de sub casa. Banca are ipoteca pe terenul de sub casa dar nu are ipoteca pe acea casa. Cu stima,
Imi puteti indica va rog un text de lege in aceasta privinta, deoarece aceasta a doua casa nu este anexa a primei case si apartine unei persoane care a girat un credit pentru un SRL, proprietarul semnand ipoteca doar pentru prima casa si teren,fara ca cineva sa-i spuna la momentul semnarii actelor ca defapt ipoteca s-ar extinde si pentru cea de-a doua casa. Consider ca era normal sa se precizeze ca nu este nevoie de ipoteca pentru a doua cladire ca se extinde ipoteca de la prima.
Contract de ipoteca
nramona
Buna ziua! Un client de-al nostru doreste sa puna drept garantie o ipoteca asupra unui teren , dar si asupra cladirii construite. Pentru cladire nu are decat ... (vezi toată discuția)