avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca pe teren si o casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca pe teren si o casa

Buna seara, va rog sa-mi raspundeti daca in situatia in care am un credit ipotecar in care am garantie o cladire si curtea acesteia in care se mai afla o casa, dar aceasta din urma a fost omisa la ipoteca, daca banca poate sa execute cea dea doua casa sau pot cere bancii sa-mi vanda terenul de sub casa. Banca are ipoteca pe terenul de sub casa dar nu are ipoteca pe acea casa. Cu stima,
Cel mai recent răspuns: sam bam , utilizator 22:17, 2 Februarie 2013
Va multumesc. Acest articol exista si in vechiul cod civil? Este vorba despre o ipoteca facuta in anul 2007. Cu stima,
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
sam bam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de ipoteca nramona nramona Buna ziua! Un client de-al nostru doreste sa puna drept garantie o ipoteca asupra unui teren , dar si asupra cladirii construite. Pentru cladire nu are decat ... (vezi toată discuția)
Ipoteca legal constituitã asupra terenului se va întinde asupra unor construcþii noi realizate pe acesta? emanuel-arh emanuel-arh Buna ziua -Ca regula generala, in conformitate cu vechiul Cod Civil (art. 1775) bunurile viitoare nu puteau face obiectul unei ipoteci. - În acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea darii in plata teren Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu nevoie de un raspuns privind aplicarea legii darii in plata. Situatia este urmatoarea: Am un credit in CHF pe 25 - 30 ani - echivalentul ... (vezi toată discuția)