avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie balcon in plus
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie balcon in plus

Salut.
Urmatoarea problema :in Constanta,apartament 35 mp,la parter,fara balcon.In 1995 se construieste balcon cu toate actele in regula (avize proiect,etc) sub cele de la etajele superioare,numai ca se extinde stanga-dreapta peste cat este autorizat si cat sunt cele de sus construite cu aprox. 10 m2 dar si cu extindere de beci sub el. Implicit impozit se plateste numai ce e pe hartie.Cum se poate intra in legalitate,consecinte?Posibilitate de demolare a ce este in plus,amenzi?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:37, 3 Februarie 2013

Conform norme in domeniu,dupa 2 ani de la ridicarea edificiului nu se mai pot aplica amenzi
O problema esentiala o constituie perforarea planseului pentru extindere beci
subsolul tehnic
Art 11 al 2 din L nr 230/2007 Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari

Discutati cu arhitect pentru intocmire proiect ,dupa care solicitati autoritatii locale emitere autorizatie si certificat urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cercetasa cercetasa am un balcon la parterul unui bloc. am proiect doar pe partea care au toti locatarii de la etaj. locuind la parter am mai facut la o camera deci in ... (vezi toată discuția)
Demolare balcon - se poate sau nu ? Georgiana R Georgiana R Buna ziua, De curand s-a intamplat ca un vecin de la etajul 4 sa se ia de toata lumea de la parter cu privire la balcoanele construite de acestia. El ... (vezi toată discuția)
Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)