avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Venituri la un club sportiv nonprofit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Venituri la un club sportiv nonprofit

VENITURILE LA UN CLUB SPORTIV CU CIF CU HOTARIRE JUDECATOREASCA (NON PROFIT),POT FI :DIN ;SPONSORIZARI,DONATI,ORGANIZARI DE COMPETITI SPORTIVE,DIVERSE LUCRARI PRESTATE DE SPORTIVI DE PARINTI SPORTIVILOR? Adym.
.
In general toate acestea pot constitui venituri dar unele sunt de natura economica pentru care se aplica urmatorul text din codul fiscal: "Conform art.15 din Codul Fiscal:
Organizatiile nonprofit sunt scutite de la plata impozitului pe profit si pentru veniturile din activitati economice realizate pana la nivelul echivalentului in lei a 15.000 euro, intr-un an fiscal, dar nu mai mult de 10% din veniturile totale scutite de la plata impozitului pe profit. "
Trebuie sa detaliati ultima categorie de venituri .
Buna ziua,

O asociatie care are scop umanitar este obligata la declararea impozitului pe profit?
Am vazut in calendar ca se depune 101 pentru ONG
Declaratia 101 pentru ong se depune pana astazi si cu zero.
Chiar daca nu desfasoara activitati economice? Si nu a declarat in 010
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru ong maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie de tip ONG. Cand am mers sa scot CIF ul doamna de la administratia finantelor publice unde suntem arondati ... (vezi toată discuția)
Activitatea unui ong, de azil de bătrâni. SP1DEC SP1DEC Buna ziua, In ceea ce priveste activitatea unui ONG, de azil de batrani, este sau nu platitor de impozit pe profit si TVA pe partea de incasari de la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit ong rakula14 rakula14 In cazul in care veniturile din activ economice sunt mai mici de 15 000 eur, ONG-ul este scutit de la plata impoz pe profit indiferent de valoarea veniturilor ... (vezi toată discuția)