Ca sa fie luata in considerare declaratia unei bone trebuie semnata la notar?Nu mi se poate da fetita in varsta de 3 ani pentru ca nu am dovada ca cineva va avea grija ei cat eu sunt la servici.multumesc si astept raspuns.
In anumite cazuri daca bona din varii motive nu se poate prezenta in fata instantei , poate da o declaratie in fata unui notar . Aceasta declaratie poate fi data fie in forma autentica fie pe legalizare de semnatura, ambele variante fiind agreate de instante.
Daca bona este angajata puteti depune chiar dovada angajarii.
Este indicat ca bona sa fie audiata in fata instantei de judecata pentru a fi luata in seama declaratia ei intrucat puteti avea surpriza neplacuta sa nu fie luata in seama ca declaratie declaratia de martor data la notar.
Daca considerati ca marturia bonei poate fi de ajutor si pe alte aspecte decat cele referitoare la faptul ca sta cu copilul este mult mai bine sa fie audiata in fata instantei.
Daca aveti alt martor puteti dovedi cu acel martor si cu declaratia data la notar de bona.
Depinde ce strategie intelege sa foloseasca in aparare avocatul dvs. si ce probe considera mai utile in proces.
Martor in proces
Adi951
O persoana in varsta de peste 901 ani care locuieste la tara este chemata ca martora la un proces despre care nici nu a fost informata pentru ce ... (vezi toată discuția)