avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor

Ca sa fie luata in considerare declaratia unei bone trebuie semnata la notar?Nu mi se poate da fetita in varsta de 3 ani pentru ca nu am dovada ca cineva va avea grija ei cat eu sunt la servici.multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:35, 3 Februarie 2013
Bona ar trebui citata in instanta ca martor. Nu va ajuta declaratia ei data la notar
In anumite cazuri daca bona din varii motive nu se poate prezenta in fata instantei , poate da o declaratie in fata unui notar . Aceasta declaratie poate fi data fie in forma autentica fie pe legalizare de semnatura, ambele variante fiind agreate de instante.
care este tariful unei astfel de declaratii sau a semnaturii legalizate?
Depinde de fiecare notar.....de la 70 de Ron , in functie si de nr de exemplare....mergeti la notariat si intrebati.
Daca bona este angajata puteti depune chiar dovada angajarii.
Este indicat ca bona sa fie audiata in fata instantei de judecata pentru a fi luata in seama declaratia ei intrucat puteti avea surpriza neplacuta sa nu fie luata in seama ca declaratie declaratia de martor data la notar.
Daca considerati ca marturia bonei poate fi de ajutor si pe alte aspecte decat cele referitoare la faptul ca sta cu copilul este mult mai bine sa fie audiata in fata instantei.
Daca aveti alt martor puteti dovedi cu acel martor si cu declaratia data la notar de bona.
Depinde ce strategie intelege sa foloseasca in aparare avocatul dvs. si ce probe considera mai utile in proces.

Alte discuții în legătură

E admisa in instanta inregistrarea video cu declaratia live a martorului? mariapopescu mariapopescu Este admisa in instanta inregistrarea video cu declaratia,marturia despre incident,avand in vedere ca matorul are 85 de ani si la data cand eventual ar incepe ... (vezi toată discuția)
Intrebari pt martorii cris_deo cris_deo buna seara. daca partea adversa intr-un proces de divort are angajat avocat iar eu nu am bani sa-mi angajez unul iar amandoua partile am propus cate doi ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa - procedura plangere mihaela2007 mihaela2007 cum se poate face contestatie fata de declaratia unui martor data in fata instantei in dosar penal sub juramant, decaratie pe care o consider ca neadevarata? (vezi toată discuția)