avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor

Ca sa fie luata in considerare declaratia unei bone trebuie semnata la notar?Nu mi se poate da fetita in varsta de 3 ani pentru ca nu am dovada ca cineva va avea grija ei cat eu sunt la servici.multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:35, 3 Februarie 2013
mi se pare o suma enorma pentru o simpla declaratie pe proprie raspundere.
la care se adauga tva:)
Eu sunt de parere ca mai bine o duceti in instanta, cred ca instanta e interesata si cu cine sta, nu neaparat ca are cu cine sa stea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E admisa in instanta inregistrarea video cu declaratia live a martorului? mariapopescu mariapopescu Este admisa in instanta inregistrarea video cu declaratia,marturia despre incident,avand in vedere ca matorul are 85 de ani si la data cand eventual ar incepe ... (vezi toată discuția)
Intrebari pt martorii cris_deo cris_deo buna seara. daca partea adversa intr-un proces de divort are angajat avocat iar eu nu am bani sa-mi angajez unul iar amandoua partile am propus cate doi ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa - procedura plangere mihaela2007 mihaela2007 cum se poate face contestatie fata de declaratia unui martor data in fata instantei in dosar penal sub juramant, decaratie pe care o consider ca neadevarata? (vezi toată discuția)