avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa

am achizitionat un tractor si utilajele aferente pentru diferite lucrari agricole de pe piata libera fara a solicita la timpul respectiv acte de provenienta.Mentionez ca acestea erau dezmembrate eu ulterior le-am reparat si le-am facut sa functioneze.as dori sa le dau o valoare ca sa ma pot inregistra cu ele,in registrul meu de inventar?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:38, 4 Februarie 2013
Pai doar cu aport in natura, dar nu deduceti nimic din cheltuieli..doar ce cheltuiti de acum incolo..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fermier autorizat-vanzare utilaje agricole dalia2013 dalia2013 Buna ziua. Am achizitionat in 2009 un tractor agricol cu utilajele aferente. I-am calculat si amortizare, este inregistrat si in Registrul inventar. De la 1 ... (vezi toată discuția)
Combustibil societate servicii agricole balabansimona balabansimona Buna ziua. O societate achizitioneaza combustibil pt utilajele agricole in luna aprilie, dar acesta se va folosi in luna mai cand vor fi facturate si ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar pfa gina.lucia gina.lucia Buna ziua, Am niste neclaritati referitoare la LEASINGUL FINANCIAR. Presupunem urmatoarele date : Un PFA achizitioneaza un utilaj in leasing financiar. ... (vezi toată discuția)