avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Fermier autorizat-vanzare utilaje agricole
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Fermier autorizat-vanzare utilaje agricole

Buna ziua. Am achizitionat in 2009 un tractor agricol cu utilajele aferente. I-am calculat si amortizare, este inregistrat si in Registrul inventar. De la 1 febr. 2013 am fost obligati sa trecem la norme de venit. Acum, din diverse motive, vreau sa vand tractorul, care este cumparat pe PFA. Cum procedez? Mai fac factura? o inregistre in RJIP? Cui mai foloseste ca voi obtine un venit, daca impozitele se platesc la norme pe venit agricol? Va rog sa ma lamuriti. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Nelamurire amortizare pfa Inter2001 Inter2001 Va rog sa-mi spuneti daca, atunci cand se impune amortizarea in cadrul achizitionarii unui PC pentru o PFA procedati astfel: - achizitionati PC-ul - il treceti ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)