avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Litigii Petrom
Discuție deschisă în Executare silită

Litigii Petrom

Cu mai mult timp in urma sotul meu s-a implicat in procesele pe care salariatii Petrom le-a inaintat pentru recuperarea unor drepturi banesti.La primele infatisari au castigat salariatii si au primit o parte din bani, cu totul aleator, in sensul ca nu toti au primit aceasi suma care sa reprezinte un anumit drept (exemplu: prima de craciun, de paste etc) unii au primit mai mult, altii mai putin sau nimic (sau sa fiu mai explicita, unii au primt prima de craciun, altii pe cea de pasti etc). La urmatoarele infatisari(nu ma pricep la termeni juridici dar sper sa ma fac inteleasa) a inceput sa castige Petrom. Li s-a comunicat ca trebuie sa returneze banii. Sotul meu a contactat firma care se ocupa cu recuperarea banilor si -i-a rugat sa-i spuna cat are de returnat si ce trebuie sa faca sa iasa din nebunia asta.Dupa lungi insistente si dispute cu firma respectiva, a primit o lista cu banii pe care trebuia sa-i restitue si procesele care erau in derulare, cu indicatia de a face cerere de retragere din acele procese. O parte din banii care i-a fost soicitati nici nu i-a primit. Cu toate aceste a achitat toata suma care i-a fost ceruta si a facut cereri de retragere din procese la toate instantele care i-au fost comunicate. Nici acum la HR nu figureaza cu situatia incheiata. De ficare data trebuie sa prezinte actele care dovedesc ca a facut tot ce i s-a cerut. Ceea ce este mai deranjant este ca acum, in luna ianuarie a primit o citatie intrun proces pentru returanarea unor banii, desi acestia au fost achitati ( pe acestia chiar nu i-a primit) si i se mai cere si dobanda recalculata la zi, banii au fost achitati de aproximativ doi ani. La proces evident ca avocatul Petrom a spus ca pe el nu-l priveste si trebuie sa achite din nou banii. Procesul a fost amanat . Noi nu stim ce sa facem acum. Nu ne permitem avocati si de acea am apelat pentru un sfat la dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Despre procesele petrom si petromservice !!!! cosminy_70 cosminy_70 doresc informatii de la cunoscatori in domeniu referitoare la procesele intentate de salariati si fosti salariati din domeniul petrochimiei ,petrolului si ... (vezi toată discuția)
Petrom cere inapoi banii salariatilor andreyskysky andreyskysky buna ziua . in 2009 in urma unui proces al salariatilor cu petromul , salariatii au avut castig de cauza si au primit drepturile salariale reprezentand prime ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata mari64 mari64 Buna seara! Am lucrat la PETROM pana in octombrie 2005 si nu am beneficiat de ajutor de pasti sau craciun. Prin 2008 am dat niste bani la un avocat, ca mai ... (vezi toată discuția)