avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Petrom cere inapoi banii salariatilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Petrom cere inapoi banii salariatilor

buna ziua . in 2009 in urma unui proces al salariatilor cu petromul , salariatii au avut castig de cauza si au primit drepturile salariale reprezentand prime de paste si craciun pt anii 2005 si 2006. este posibil ca dupa 5 ani de la castigarea acelui proces , Petromul sa dea in judecata salariatii si sa le ceara restituirea acelor bani cu dobanzile aferente ? multumesc in numele a sute de salariati .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:33, 17 Mai 2015
Daca exista o hotarare definitiva Petrom nu mai poate face nimic.
Nu poate deschide un nou proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii petrom daniela_lucsanda daniela_lucsanda Cu mai mult timp in urma sotul meu s-a implicat in procesele pe care salariatii Petrom le-a inaintat pentru recuperarea unor drepturi banesti.La primele ... (vezi toată discuția)
Mai pot solicita drepturi pe care o instanþã le-a respins deja? Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu In anul 2004 am fost dat afara de la locul de munca, dupa terminarea procesul in anul 2009 care am fost gasit vinovat in 2010 am dat angajatorul in judecata ... (vezi toată discuția)
Proces drepturi salariale Dek Dek D-lor si d-nelor, Sunt nou pe forum si va cer ajutor.Am lucrat la [angajator]. Dupa cum stiti sau nu prin 2004 aflam si noi ca ... (vezi toată discuția)