avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai pot solicita drepturi pe care o instanþã le-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai pot solicita drepturi pe care o instanþã le-a respins deja?

In anul 2004 am fost dat afara de la locul de munca, dupa terminarea procesul in anul 2009 care am fost gasit vinovat in 2010 am dat angajatorul in judecata pentru reincadrarea in munca,plata drepturilor salariale de care nu am beneficiat in aceea perioada am castigat procesul in 2010 (reincadrarea la locul de munca plata pe 2 ani a salariilor aferente - In 2010 am cerut ca din anul 2006 sa imi fie platite aceste drepturi instanta a decis ca sentinta din anul 2006 nu a fost atacata de mine si a respins acesta cerere a acceptat doar plata din 2009 . As vrea sa stiu daca as mai avea sanse sa castig nu numai pentru anii 2009 si 2010 drepturile salariale ci si pentru 2006.....2009 mai am sanse la castigarea procesului? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2013
Ovidiu Stanciu, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Stanciu , Alte profesii 12:46, 31 Martie 2013
ovidiumarcel a scris:
am cerut ca din anul 2006 sa imi fie platite aceste drepturi instanta a decis ca sentinta din anul 2006 nu a fost atacata de mine si a respins acesta cerere a acceptat doar plata din 2009

Nu mai puteţi solicita aceste drepturi în cadrul unui nou proces dacă o instanţă s-a pronunţat cu privire la cererea dvs. şi a respins-o.

O hotărâre judecătorească se bucură de autoritate de lucru judecat, asta însemnând că o cerere nu poate fi judecată în mod definitiv decât o singură dată. Soluţia cuprinsă în hotărâre este prezumată a exprima adevărul şi nu trebuie să fie contrazisă de o altă hotărâre.
Multumesc mult pentru sfat, raman atunci doar cu hatararea castigata ce cei 2 ani.Multumesc ,O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire despagubiri catre angajator andreidarius andreidarius buna ziua! am un amic care in 2009 a fost concediat prin desfiintarea postului; a contestat in instanta decizia iar tribunalul i-a dat dreptate si a dispus ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru recuperarea unor drepturi salariale vassdina vassdina an fost profesor din sep 2009 pana in aug 2010, vreau sa inaintez o actiune in instanta pentru cei 25% opriti atunci? sindicatul s-a judecat deja dupa ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala alesandraalesia alesandraalesia in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat? (vezi toată discuția)