avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de plata

Buna seara! Am lucrat la PETROM pana in octombrie 2005 si nu am beneficiat de ajutor de pasti sau craciun. Prin 2008 am dat niste bani la un avocat, ca mai toti petrolistii, pentru recuperarea acestor ajutoare, dar nu am primit nici un ban. Acum am primit o somarie de plata de 13185 ron de la o firma de recuperare. Acesti bani s-ar fi cuvenit pentru pasti si craciun in perioada decembrie 2004- 2008. Ce trebuie sa fac ca sa demonstrez ca nu am luat acesti bani, mai ales ca in acea perioada nu mai lucram la PETROM? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:20, 21 Noiembrie 2013
Nu ii luati in seama nu dvs aveti ceva de dovedit ( puteti vb cu ei sa le spuneti ca nu ati luat, se se uite bine pe hartiile pe care le au), daca apeleaza la executor, veti face contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre procesele petrom si petromservice !!!! cosminy_70 cosminy_70 doresc informatii de la cunoscatori in domeniu referitoare la procesele intentate de salariati si fosti salariati din domeniul petrochimiei ,petrolului si ... (vezi toată discuția)
Returnare suma primita in 2008 mario77tt mario77tt In 2008 am actionat in instanta petrom pentru recuperarea unor sume ca prime neplatite de petrom din anii anteriori 2008.In urma acestui proces sa stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Help me.......executare silita Avalon9 Avalon9 Buna seara. Am o mare nelamurire si nu pot sa ii dau de capăt. In 2004 am infintat un pfa(af pe atunci) care a functionat pina in 2005.pe toată perioada ... (vezi toată discuția)