avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii modificare revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

modificare revisal

Buna ziua
Am o problema in legatura cu Revisal-ul. S-a intors o colega din maternitate in mai 2012, administratorul a decis ca si contract sa fie pe determinat ( ceea ce era imposibil) daca ar fii fost posibil contractul ar fii incetat in noiembrie 2012. Dar nefiind posibil a fost facut pe nedeterminat. Acum urmeaza problema: imi apare ca activ, la data incetarii nu apare nimic, in schimb la interval vechime ( conform HG 500/2011) imi apare 01.08.2011 - 20.11.2012 (dar ar trebui sa apara PREZENT) . am incercat la modificare, la corectie dar nu apare nicaieri data de 20.11.2012.

Va rog mult de tot daca se poate sa ma ajutati.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Revisal sunyigabi sunyigabi Eu am preluat noul Revisal in septembrie.Atunci am avut doar 25 de angajati activi. Insa in data de 1 august am avut inca vreo 50(pe perioada determinata).Si ... (vezi toată discuția)
Revisal lulusca lulusca Salariatii care au Contract de munca din anul 1994 si 2007 cum trebuie sa apara in revisal 2011 la rubrica data contract (anterior inceperii activitatii) ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua Am o salariata al carei CIM a fost susppendat in per. 2010 - 2012 pt CIC pana la doi ani ; daca intru pe contract, intervalul suspendarii este ... (vezi toată discuția)