Am imprumutat un cuplu cu 1387 ron fara nici un act .Am vb mult la telefonsi ma tot minteau cami dau banii dar nu am vazut nici un ban.Stiu ca telefoanele sunt inregistrate.Am si mesaje pe care i leam trimis in care ai spuneam sa-mi dea bani.
Va rog spunetimi ce sa fac
Daca nu aveti un inceput de dovada scrisa, privind imprumutul, nu exista nici o persoana care sa fi fost de fata la predarea banilor si convenirea termenului pentru care s-a acordat imprumutul? Pentru ca in caz contrar, cada imprumutatii nu mai vor sa recunoasca, este forate greu sa dovediti nici macar ca a fost un imprumut si nu altceva.
Sotul meu stie de acest imprumut de fapt au fost 390 imprumutati +restul sunt produse cosmetice pe facturi care sunt pe numele meu o factura este la ea una la mine am mesaje pe care i leam trimis si stiu ca sunt inregistrate convorbirile .Acestea pot fi dovezi?Sunt si persoane care cunosc intreaga poveste.
Deci, in realitate nu a fost decit in parte imprumut, pentru suma de 390 lei. Restul banilor reprezinta contravaloarea unor produse, care cum au ajuns la cuplul respectiv.? facturile sint pe numele dvs. , in calitate de beneficiar sau furnizor? Nu va puteti prevala de inregistrarea convorbirilor telefonice. Sotul nu poate fi martor. Celelate persoane, daca au cunoscut personal ce si cum s-a intimplat pot fi audiate ca martori.