avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ordonanta 8/2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ordonanta 8/2013

Buna ziua.
Am o Inteprindere individuala si o Societate comerciala, cu activitate de lucrari agricole care detin si teren arabil. Platesc impozit cf. ordonantei nr.8/2013.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Caramarin , utilizator 19:39, 10 Februarie 2013
Sunt considerate venituri supuse impozitului pe venit.
multumesc
pentru terenul dat in arenda,ca si persoana fizica, trebuie sa platesc si impozit pe venitul din arenda si impozit cf. og 8 ?
multumesc.
Buna seara! As dori sa stiu daca in cadrul acestei OG se specifica daca PFA-urile si alte entitati asa-zise juridice (medici, avocati, notari) care nu sunt SRL-uri sau SA-uri vor fi impozitate 3% pe venit si eventual si articolul si litera care dovedesc acest lucru.
Mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit 3% prestari servicii 2013 Kapy Kapy Am si o neclaritate - cum se va calcula acest 3% din venit incepand cu 1 februarie 2013? Adica daca eu intermediez niste servicii (birou de traduceri exemplu), ... (vezi toată discuția)
Pfa (agricultura) trebuie sa depuna declaratia 221 ? Danicico Danicico Buna ziua, conduc evidenta la un PFA(agricultura - cultivarea cerealelor) sistem real. In urma unui control , inspectorul de la Anaf a solicitat declaratia ... (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza veniturile din activitati agricole in 2013? kres kres Buna ziua, As dori o opinie privind impozitarea veniturilor din activitati agricole pentru persoane fizice in 2013, in conditiile OG 8/2013, in cazul in ... (vezi toată discuția)