avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspundere salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspundere salariat

Buna ziua tuturor.
Problema mea este urmatoarea din noiembrie 2006 lucrez la actualul loc de munca. la inceput eram pe un post de secretara apoi dupa sase luni am avansata pe un post de economist. in prima luna de lucru cand invatam inca multe printe alte lucruri trebuia sa trimit si facturile furnizorilor (o parte deoarece multi veneau ei la noi la firma si le luau) dar a rama unul care nu le-a luat in valoare de 16000 RON. firma avea probleme cu respectiva firma si ei refuzau sa mai colaboreze eu sincer de atunci nu mai imi amintesc faptul e ca facturile au ramas netrimise. indiferent de cina mai stia ca facturile nu au fost trimise vina e a mea. Acum in 2009 firma la care lucrez se inchide si in legatura cu facturile nu s-a mai facut nimic(solul aparea in situatiile contabile). Directoarea economice spune ca eu ar trebui sa le platesc.
E asa cum spune ea?
Daca ma putezi ajuta cu un raspuns eu sunt destul de disperata. nu am de unde sa scot 16000 RON

Cel mai recent răspuns: kissa , utilizator 12:34, 13 Februarie 2009
Daca in fisa postului aveati si aceasta sarcina de serviciu atunci sunteti raspunzatoare. Daca nu aveti o fisa a postului nu aveti raspunderea.
E bine sa consultati un avocat de specialitate, sa va ajute in cazul in care angajatorul va imputa sumele respective.
Succes!
fisele postului la noi in firma sunt foarte vagi... era ceva de genul ca eram obligata sa colaborez cu toare deprtamentele societatii, ca sunt la dispozitia compartimentului economic... nimic concret; personal nu am semnat nimic si sunt cred singura care le-a vazut cand am fost rugata sa le fac niste copii xerox.
Va multumesc mult pentru raspuns m-am mai linistit dar am sa consult si un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi in contabilitate MarianDavid MarianDavid Salut, daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste informatii. Eu lucrez la o institutie publica, pe postul de ECONOMIST in departamentul ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pentru evaziunea fiscala a altor firme ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Lucrez la o firma de evidenta contabila pe functia de consilier economist in economie generala, mentionez faptul ca operez si documentele aduse de ... (vezi toată discuția)
Promovare ? anissia anissia lucrez intr-o unitate sanitara de aprov. 15 ani si am fost incadrata pe post de functionar. Lucrez la biroul aprovizionare, achizitii , transport.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)