avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dispozitia instantei de returnare a banilor(proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dispozitia instantei de returnare a banilor(proces penal)

Buna ziua! De curand, fratele meu a fost implicat intr-un dosar penal, care, de altfel, a fost finalizat saptamana trecuta la ICJ.
In momentul retinerii i s-au confiscat 3 telefoane si suma de 150 lei. Pe toata durata procesului, in disutie s-a adus doar suma de bani, fara telefoane. Instanta a decis returnarea sumei de 150 lei. As vrea sa stiu cum procedez sa recuperez suma de 150 lei, si de unde, si cum recuperez telefoanele, care nu au fost puse in discutie pe toata perioada procesului.
Cel mai recent răspuns: florin2kx , utilizator 20:49, 5 Februarie 2013
Nu se intelege prea bine situatia. Dvs. v-ati constituit parte civila in dosarul in care fratele dvs. era inculpat?
Nu am niciun fel de calitate in dosar. Cand fratele meu a fost retinut avea la el 3 telefoane si 150 lei, care au fost trecute pe un proces verbal de cei de la DIICOT.
Instanta a hotarat sa i se returneze suma de bani, dar de telefoane nu s-a pomenit la niciun termen, ceea ce ma duce la gandul ca, de fapt, telefoanele nu au fost niciodata sub sechestru. (Banuiesc ca telefoanele sunt la DIICOT).
Intrebarea este: De unde pot ridica suma de 150 lei si telefoanele? De la cei de la DIICOT?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu un proces penal ... avocatnet55 avocatnet55 Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu un proces penal pt ca primesc pareri contradictorii de la oameni din domeniu si as vrea sa mai am pararea si ... (vezi toată discuția)
Proxenetism amintrebari amintrebari BUNA ZIUA.PRACTIC PROSTITUTIA IN ALTA TARA UNDE ESTE LEGAL SI PLATESC LA STAT.DE PE URMA ACESTEIE AM CUMPARAT MAI MULTE BUNURI PE NUMELE SOTULUI MEU.ACUM TOATE ... (vezi toată discuția)