avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract

Buna seara,
In cazul unei II cod caen 8891(ingrijire zilnica copii) trebuie sa existe un contract intre mine si clienti chiar daca eliberez bon fiscal lunar pentru cate zile a stat copilul intr-o luna?
Cel mai recent răspuns: Dimintei Irina Bucuresti , Contabil 18:15, 4 Februarie 2013
Contractul asigura garantia serviciului pe care l-ati prestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control dsp pfa bona Roxy2509 Roxy2509 Buna dimineata. Am infiintat pfa pentru desfasurarea activitatii de bona, cod caen 8891 activitati de ingrijire zilnica copii. Din ce am citit, legea imi da ... (vezi toată discuția)
After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)