avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contor electric
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contor electric

ce se poate intampla daca la citirea unui contor electric se gaseste mai putin decat s-a factirat? adica s-a platit in plus cu , sa zicem,1000 kw.
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 23:04, 4 Februarie 2013
Nimic se va adauga la urmatoarea factura ori se va emite o factura pe minus pana la egalizarea situatiei. Daca ati platit mai mult nu veti mai plati iar daca ati platit mai putin veti plati mai mult. Cel putin asa face ENELUL.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator
ok,multumesc
Depinde de motivul care a determinat inregistrarea...sunt situatii in care se defecteaza aparatul
se poate verifeca daca inregistreaza facand citiri din ora in ora, si daca inregistreaza inseamna ca a fost o eroare de citire la acea facturare si situatia se reglementeaza la urmatoarea citire
daca la acest control de citire nu se face inregistrare, atunci se cere la ireb verificarea contorului
multumesc

Alte discuții în legătură

Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Probleme contor energie electrica. ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Rog un raspuns daca se poate,referitor la: -care este termenul prevazut de lege privind obligativitatea Enel de a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contor electric "inteligent" BX BX Care este situatia cu impunerea contoarelor electrice asa-zis 'inteligente' la noi in tara ? Va fi toata lumea obligata sa le foloseasca sau exista vreo ... (vezi toată discuția)