avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de debit atasat altuia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de debit atasat altuia

Banca ne/a oferit pe langa cardul de debit obisnuit un altul ,,personalizat,,pe care nu l/am activat nu l/am folosit dar acum am vazut ca trebuie sa platesc comision aniversar pentru el este legal asa ceva ? trebuie platit sau ce pot face in acest caz?[
Cel mai recent răspuns: crstirina , utilizator 16:41, 6 Februarie 2013
Ati fost la banca sa returnati cardul respecti?
da si mi-au spus ca nu este nevoie apoi am vazut pe extrasul de cont un comision aniversar de 50 ron pentru cardul nefolosit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Card credit-datorie ce n-o recunosc mirela01 mirela01 Buna ziua.Ma numesc P. CONSTANTIN din BOTOSANI si vreau sa va aduc al cunostinta urmatoarele: In 2005 am facut un credit cu buletinul la magazin pentru ... (vezi toată discuția)
Comision banca ionutvd ionutvd Buna ziua. Am un card visa electron la BCR de mai bine de aproximativ 5 ani. De vreo 3 ani nu l-am mai folosit, avand pe el 0 ron. In contractul semnat cand am ... (vezi toată discuția)