Sunt angajata cu c.i.m pe perioada determinata din luna 01.08.2012 si vreau sa stiu daca am dreptul ca patronul sa-mi dea cateva zile libere sau plata acestora in bani. Pana acum au trecut 7 luni si sunt total dezinformata. La cate zile am dreptul?
Zile libere sau plata acestora pentru ce sa va acorde ? ... poate este vorba despre concediu de odihna ...
Potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii republicat, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
Durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare, potrivit art. 145 alin. (1) din Codul muncii.
De exemplu, daca in c.i.m. este prevazuta o durata de 21 zile lucratoare a C:O, atunci:
- pentru 2012 aveti dreptul la 21 : 12 x 5 = 8,75 zile lucratoare .. se acorda 9 zile lucratoare
- pentru 2013 , aveti dreptul la 21 : 12 x 1 = 1, 75 zile lucratoare .. se acorda 2 zile lucratoare
multumesc pt. raspuns, dar sa stiti atat voi cat si ITM-stii ca patronii nici la aceasta ora nu respecta acest lucru....exista mari dezinformari, iar daca-i intrebi de un drept al tau, devii dusmanul patronului...ne pacalesc mai ales acolo cand situatia financiar-contabila nu se face pe fluturasii de salariu,...individual.
In general , aveti dreptate .. multi angajatori nu respecta prevederile legislatiei muncii , insa nici salariatii nu trebuie sa renunte la drepturile lor prea usor.