avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu Dacie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu Dacie

Am o Dacie 1310 fabricata in 1996, prima inmatriculare a ei fiind in 1999. Eu am transcris-o pe mine in 2005, fiind al treilea proprietar. Daca o vand dupa noua lege, cumparatorul va trebui sa plateasca timbru de mediu? M-am interesat la Prefectura, de acolo m-au pasat la Finante si tot asa... Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: stefisis , utilizator 19:51, 5 Februarie 2013
Da, va trebui sa plateasca taxa actuala de poluare.
Nu-i raspunsul pe care il asteptam, din pacate. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare pt dacia 1310 fabricat din anul 2000 www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com am o dacie fabricata in anul 2000 daca vreau sa o vand cat v-a plati cumparatorul taxa conform noii legi? (vezi toată discuția)