Contractul de comodat poate fi atat atestat de catre un avocat, cat si autentificat de catre un notar. Mergeti unde va este dumneavoastra mai usor si, totodata, unde vi se pare mai bine din punct de vedere financiar. La oricare din cele doua variante, contractul are valabilitate si legalitate. Cu stima.
la notar vă costă între 150-200 RON (+TVA).Principalul, îl constituie înregistrarea lui de către comodant la ANAF (în 15 zile de la încheiere).Se poate face și de către cei interesati și nu obligatoriu la notar (condițiile contractuale dintre părti contează).
Stimata doama Gabrielle Monique, varianta dumneavoastra este perfect valabila. Eu am raspuns la intrebarea domnului, asemenea si dumneavoastra. Eu am raspuns domnului, privitor la valabilitatea actului, in sensul ca mai greu poate fi contestat din punct de vedere al legalitatii un act atestat sau autentificat, decat un inscris sub semnatura privata. Cu stima.
Termen contract de comodat
Dispozitiile finale dintr-un contract de comodat prevad ca acesta este "redactat si atestat de dl avocat X, astazi, 22.06.2004, in 3 exemplare...", iar pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat
taie
Buna ziua,
Am o nelamurire: o persoana fizica detine un spatiu, proprietatea sa ,pentru activitate comerciala.Aceasta persoana are o societate comerciala si ... (vezi toată discuția)