avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... AMENDA RATP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

AMENDA RATP

Astazi am fost prins fara bilet pe un mijloc de transport. Initial am refuzat sa completez procesul verbal inmanat de controlorul RATP si am refuzat sa dau datele de identificare politistului care il insotea deoarece mi s-a parut o nedreptate (ca sa nu zic discriminare) faptul ca eu am fost singurul pe care au vrut sa-l amendeze avand in vedere ca nu eram singuri in autobuz (dar eram singurul roman in rest erau...va las pe dumneavoastra sa ghiciti) si nici ceilalti calatori nu aveau bilet. Dupa ce m-am certat atat cu controlorul ratp cat si cu politistul pentru nedreptatea care mi se face am fost dus la sediul Politiei Comunitare unde politistul mi-a incheiat un proces verbal pentru ca am refuzat sa dau datele de identificare. Acest proces verbal in final l-am semnat si am primit amenda. Intrebarea mea este daca cei de la ratp pot sa-mi trimita acasa vreun proces verbal pentru faptul ca m-au prins fara bilet avand in vedere ca eu nu am completat asa ceva? Daca da... pot sa ma folosesc de ordonanta nr.2/2001? Mai este in vigoare aceasta ordonanta?

Alte discuții în legătură

Calatorie rat fara bilet craiova jongleur jongleur buna ziua. am fost depistat de catre \\"controlorii rat\\" craiova fara bilet in autobuz. care din urmatoarele nereguli sesizate de mine sunt intr-adevar ... (vezi toată discuția)
Controlori ratp j_condo j_condo Am si eu o mica dilema. Sunt din Ploiesti si am mers intr-o seara fara bilet (tinand cont ca statia din care am plecat avea inchis magazinul de bilete), iar ... (vezi toată discuția)
Amenda ratp selena77 selena77 buna, zilele trecute, am fost obligata sa arat biletul de calatorie, cand am coborat dintr-un autobuz, desi nu ma mai aflam in acel mijloc de transport. Am ... (vezi toată discuția)