avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Ajutor - nu mai primesc newsletters
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Ajutor - nu mai primesc newsletters

Nu mai primesc m-ail cu noutati de la Avcatnet.ro desi toate abonamentele sint active. Poate cineva sa -mi de-a o idee unde sa apelez?!!

Cu multumiri Caiafluc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:21, 9 Februarie 2013
Buna dimineata!

Cautati in Spam, este posibil sa fi ajuns acolo.
Daca le gasiti acolo, urmati instructiunile care sunt scrise la sfarsitul mesajelor:
Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze. Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM. Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.
Multumesc de raspuns, dar din pacate nu sint in spam. Acolo am cautat prima data. Am creat un cont nou si totusi nu primesc nimic. Mare pacat!
Am verificat lista de "blocati", tot ce blocheaza Norton, nici un indiciu.Daca mai aveti o ideie o citesc cu placere.
Din 2008 si pina in urma cu 2 saptamini a fost o functionare ireprosabila. Folosesc acelasi program am aceeasi adresa de mail. Big Brader?!
Cititi si acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)
Alerte forum gi-jane2 gi-jane2 buna ziua! desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat.. (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)