avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... alerte forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

alerte forum

buna ziua!
desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat..
Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 22:39, 27 Mai 2010
buna seara,
promit sa verificam luni ce se intampla cu alertele dvs. ;)
o seara placuta.
multumesc, la fel
pot primi si un raspuns la problema mea :(( ? v-am detaliat-o intr-un mesaj privat..., pe scurt, intrebarea ar fi daca tehnic, se poate recupera un cont sters ?
buna seara,

din pacate, un cont sters nu se poate recupera in niciun mod.
legea ne obliga sa anonimizam / stergem toate datele din conturile pe care utilizatorii doresc sa le stearga.

o seara placuta.
Buna dimineata, am si eu o problema cu alertele si toate informatiile care-mi vin pe e- mail de la avocat.net, acestea se duc in spam de o perioada.
Am descoperit intamplator (nu citesc mesajele din spam de obicei), credeam ca m-am dezabonat din greseala.

va multumesc, va doresc o zi frumoasa.
Introduceti adresa de la avocat.net in agenda Dv. de email.

Alte discuții în legătură

Subiecte urmarite leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Desi sececltez butonul \\"urmareste subiectul\\" de marti sera nu mai prinesc pe e-mail alerta mesaje. Aveti idee de ce oare? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)