avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Subiecte urmarite
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Subiecte urmarite

Buna seara!
Desi sececltez butonul "urmareste subiectul" de marti sera nu mai prinesc pe e-mail alerta mesaje. Aveti idee de ce oare?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:20, 13 Septembrie 2012
Buna seara,

Administratorul forumului, dl. Alin Popescu ne-a comunicat ca va fi remediata aceasta mica problema.:)

Va multumim pentru intelegere!

Seara frumoasa!
Va multumesc frumos!:vishenka:
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2012
leuca_luminita, utilizator
Aceiasi problema o am si eu, dupa ce am schimbat parola, nu am mai primit alertele si newsleter-ul avocat.net. Probabil ca este o problema generala.
Sigur ca da, am explicat mai sus ca se lucreaza pentru a fi remediata aceasta situatie.

Toate cele bune!
Problema rezolvata, va multumesc!:vishenka:

Alte discuții în legătură

Alerte forum gi-jane2 gi-jane2 buna ziua! desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat.. (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)
Redirijare mesaje la alta adresa de e-mail ContSters145448 ContSters145448 Buna seara, adresa de mail cu care m-am abonat este cea de la locul de munca,unde actualmente s-a instituit un sistem de monitorizare permanenta a utilizarii ... (vezi toată discuția)