avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare in urma cumpararii prin licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare in urma cumpararii prin licitatie

Rog un sfat in urmatoarea problema:

S-a cumparat un apartament prin licitatie, cu caiet de sarcini.

Nu s-a facut niciodata intabularea iar acum e imposibil de facut din cauza ca nu exista act proprietar anterior.
Apartamentul a fost dat pt a locui, de catre angajator, acum 30 de ani,persoanei care vrea sa devina proprietar,

In cartea de la cadastru nu apare apartamentul.

Multumesc pt un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:11, 5 Februarie 2013
Initial contactati persoana specializata de la OCPI intocmiti dosarul ,ulterior solicitati notarea proprietatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)