avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa

se mai primesc tichete de masa in sectorul bugetar?noi primeam si bani de haine, ii mai primim?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 19:30, 13 Februarie 2009
Ordonanţă de urgenţă nr. 226 din 30/12/2008 privind unele măsuri financiar-bugetare
art. 8. - Instituţiile publice centrale şi locale, aşa cum sunt definite prin Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările ulterioare, şi prin Legea nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, cu excepţia instituţiilor finanţate integral din venituri proprii, nu acordă tichete de masă în anul 2009 personalului din cadrul acestora
Din pacate este realitatea economica a anului 2009.
Aceasta prevedere din OUG este reiterata si in proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2009. :(
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Asa este, care nu a fost adoptat inca, dar cu siguranta va fi adoptat fara prea mari modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa mancipri mancipri exista bugetari care primesc bonuri de masa si bugetari care nu primesc aceste bonuri. de ce ? nu toti sunt platiti de la buget ? care este legea care ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta marianpr marianpr Sunt angajat bugetar si doresc sa stiu daca pot beneficia in anul 2012 de prima de vacanta ? Precizez ca am citit si alte discutii legate de acest subiect, ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa mancipri mancipri Va rog frumos sa imi spuneti, daca intr-o o institutie bugetara cu, capital de stat si finantare din surse proprii, salariatii pot primii tichete de masa. (vezi toată discuția)