Buna ziua! Am sa va scriu problema mea si sper sa ma ajutati cu un raspuns.
Lucrez intr-o institutie de invatamant, postul pe care il ocup fiind de muncitor -I-
Din anul 2008 cand m-am angajat pe acest post prestez munca de: contabil (contabilitate primara) casier al unitatii, gestionar, magazioner, responsabil alocatii elevi, C.F.P.A – relatii si inscrieri. Tin sa precizez ca fiecare atributiune in parte are gradul sau de raspundere si am sa va dau numai un exemplu:
ca si casier -
1. Incasarea (chirii, utilitati, taxe scolarizare etc.) si gestionarea numeralului din contul unitatii de invatamant
2. Operatiuni – in termen - de depunere si ridicare de documente si numerar la si de la Trezoreria Statului.
3. Plata drepturilor banesti catre elevii institutiei de invatamant beneficiari de burse, bani de liceu etc.
Problema mea este urmatoarea - dupa cum ati vazut si dvs. prestez munca unui angajat, ca si personal auxiliar. Institutia noastra prin intermediul Sindicatului a castigat in instanta drepturi banesti cuvenite in urma taierilor salariale.......... eu, nefiind personal auxiliar nu beneficiez de aceste drepturi banesti cu toate ca in toti acesti ani FISA POSTULUI (scuze) meu, dovedeste ca atributiunile mele au fost ca si ale personalului auxiliar.
Exista cumva vreo cale in care sa-mi pot expune problema - la nivel de unitate sau mai sus- si cum as putea sa fac acest lucru?
Multumind anticipat, va doresc o zi buna si astept raspunsul dvs.
Garantie
cosminia
Buna ziua,
am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute.
Care este legea (daca exista ) prin care se opreste garantie salariala in cazul ... (vezi toată discuția)