avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiei procurorului - exemplu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiei procurorului - exemplu va rog !

Buna ziua . Am primit rezolutie de la procuror in care se dispune neinceperea urmaririi penale , doresc un model de plangere asupra acestei decizii adresata Prim Procuroruluo de la Parchetul respectiv.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinutza_ale@yahoo.com , utilizator 14:26, 7 Februarie 2013
Nui exista un model anume. Formulati o cerere catre primul procuror in care solicitati desfiintarea rezolutiei ca fiind nelegala , motivati ce anume considerati ca s-a gresit mentionati numarul rezolutiei, al dosarului , data pronuntarii, parchetul , adresa dvs. semnatura . Atentie la termen , plangerea se face in tyermen de 20 zile de la comunicare . Temeiul de drept : art. 278 cod .pr.penala.
Multumesc frumos pentru raspuns , o zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere parchet corinaturnaciu corinaturnaciu CUM SE FORMULEAZA O PLANGEGRE LA PARCHET,DUPA CE AM PRIMIT DREPT REZULTAT SCOATEREA DE SUB URMARIRE PENALA:(:(:( IN URMA PLANGERII PENALA PE CARE AM FACUT-O LA ... (vezi toată discuția)
Cum atac un n.u.p. gabi33 gabi33 Va rog sa-mi spuneti cum,unde si in cat timp de la comunicarea rezolutiei de nup o pot ataca?Eu sunt parte vatamata. (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)