avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Proces verbal receptie la terminarea lucrarii sau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Proces verbal receptie la terminarea lucrarii sau proces verbal receptie finala

Va rog sa ma ajutati!
La receptia unor lucrari executate cu fonduri europene care este valoarea investitiei.Mentionez ca pe parcursul investitiei am avut lucrari de C+M executate de un constructor, asistenta tehnica acordata de un consultant si cheltuieli neeligibile suportate din surse proprii.Receptia a fost facuta in baza HG 273/1994.
Valoarea investitiei din PV trebuie sa fie egala cu valoarea din fisa tehnica si daca da in baza caror acte juridice . Aceste lucrari au fost predate Domeniului public.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Neconvocare comisie receptie anna2000 anna2000 conform hg 273/1994 am comunicat investitorului data terminarii lucrarilor si am solicitat convocarea comisiei de receptie. vremea trece, comisia ... (vezi toată discuția)
Expert evaluator obligatoriu? swef swef Buna ziua .Ma numesc popescu m si am ridicat o casa in regie proprie. La receptie am constatat ca toate procesele verbale incheiate pe parcursul lucrarii de ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie finala al lucrarii Lori91 Lori91 Buna ziua. Cine ar trebui sa faca procesul verbal de receptie finala al lucrarii? Data de achizitie al imobilului a fost 21.09.2021 si data de receptie al ... (vezi toată discuția)