avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit platit
Discuție deschisă în Executare silită

credit platit

In 2007 nov am imprumutat de la banca suma de 6000 ron. Am platit rate in valoare de 2500 ron timp de un an jumatate, nu am mai avut servici,iar din 2011 am platit 800 ron lunar timp de 9 luni un total de 7200+2500=9700 ron.In luna ian 2013 am primit de la un executor judecatoresc o hartie ca voi fi executata silit din locuinta;desi nu am garantat cu ap;este un credit nevoi personale;deoarece eu as mai datora bancii 5500 ron+cheltuieli cu executorul.Va rog sa-mi spuneti;ce pot sau ce trebuie sa fac in situatia aceasta.Cu multumiri Monica.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:53, 5 Februarie 2013
Contestatie impotriva executarii silite, cu mentionarea faptului ca debitul a fost achitat. Se va solicita - Anularea actelor de executare efectuate pana la acest moment , - cu formularea unei cereri de suspendare a executarii pana la solutionarea definitiva a cererii de anulare a actelor de executare.
Pai nu e achitat, puteti face contestatie, dar nu pe acest motiv. Incercati sa vb cu executorul si sa achitati in timp scurt cat datorati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire leusan leusan Am nevoie de un sfat urgent. Pe un contract de credit s-a efectuaat o executare silita care a constat in :,, rate restante,penalitati si capital ramas de ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare ContSters460957 ContSters460957 Prescripția la un credit .menționez că creditu pe care eu sunt executat a fost lichidat.după un an de zile .doar ca banca a retras din acel cont suma de ... (vezi toată discuția)
Poprire ADRIAN6167 ADRIAN6167 Buna ziua. In.2018 am luat doua credite si un card de cumpărături de la o singură banca, iar in anul cu pandemia n am mai putut plati, asa ca m.au executat ... (vezi toată discuția)